Betöltés...

Szobáink Kényelem felsőfokon

2019. őszén nyitottuk meg teljeskörűen felújított szállodánkat.

Központban a nyugalom és a kényelem:

klimatizált szobák és helységek,
kényelmes, zuhanyzós fürdőszobák,
WiFi széles sávú internet eléréssel.

Kétágyas szoba

Pihentető napok kettesben! Együtt élvezhetik az otthon kényelmét barátságos, vidám hangulatú, elegáns szobáinkban. Kényelmes elhelyezést tudunk biztosítani 2 teljes értékű és méretű ággyal ( 90*200 cm) berendezkedve.

Szobakapacitás:
max. 2 felnőtt + 1 gyermek (pótágyon/babaágyon)

Háromágyas szoba

Ebben a szobatípusban akár kis családoknak nagy gyermekkel is kényelmes elhelyezést tudunk biztosítani 3 teljes értékű és méretű ággyal ( 90*200 cm) berendezkedve.

Szobakapacitás:
max. 3 felnőtt

Családi szoba

Meleg színek, tágas terek az egész családnak. Szobáink két különálló szobaegységgel rendelkeznek, így a szülők (nagyszülők) is zavartalanul pihenhetnek szállodánkban. Kényelmes elhelyezést tudunk biztosítani 4 vagy 5 teljes értékű és méretű ággyal ( 90*200 cm) berendezkedve.

Szobakapacitás:
max. 5 felnőtt + 1 gyermek (babaágyon)

Akciós ajánlatainkról

szeretne az elsők között értesülni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre
Vendégvélemények
 • "Köszönjük a vendéglátást.Nagyon jól éreztük magunkat.A szoba tiszta,igényes.

  A reggeli és a vacsora bőséges ,finom,választhattunk kedvünkre valót.A személyzet nagyon kedves.

  Mi két felnött és egy 10 éves gyermekkel voltunk. Jókat lehet a hotel körül sétálni,több játszótér is található,nem csak..."
  Zakarné Ildikó
 • " Május 1-től 4 napon át volt szállásunk a Fürdő Hotelben. Szép szoba, rend, tisztaság fogadott. Az étteremről is csak jót tudunk mondani. Nem távolság az a néhány perc gyaloglás a fürdőig, a komplex belépő megéri. Köszönöm a dolgozók munkáját. "
  Fehér Imre
 • "Köszönjük a szíves vendéglátást. Nagyon szép lett minden, kedvesek, udvariasak, segítőkészek a személyzet tagjai. Minden szuper! Köszönjük! 2019.10.04-10.06."
  Bíró Melinda, Bíró Ervin
 • "Kedves Fürdő Hotel! Igazán köszönjük ezt a néhány nap gondtalan pihenést, a kedves kiszolgálást! Remekül éreztük magunkat! Örök emlék marad!"
  Kocsis Anita és családja
 • "Kedves Fürdő Hotel! Nagyon köszönjük a kellemes fogadtatást, a finom ételeket, a kedves és udvarias kiszolgálást. Nagyon jól éreztük magunkat ebben a pár napban. Minden kedves dolgozónak Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!"
  Somogyi Család
Összes vendégvélemény