Betöltés...

Projektösszefoglaló

Zalakaros Város Önkormányzata a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretén belül, 103 334 259 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „FÜRDŐ HOTEL fejlesztése Zalakaros és a Balaton régió fejlődésének szolgálatában” címmel. A projekt összköltsége: nettó 148 414 250 Ft, a támogatás intenzitása 70%. A projekt megvalósítási ideje: 2018.06.01-2020.06.30.

A projekt keretében a zalakarosi Fürdő Hotel, 22 szobás 3*-os szálloda átfogó felújítása történt. A pályázat a szálloda teljes külső, belső megújítását, 22 szoba teljes berendezéssel együtt való felújítást, lift kiépítését, riasztórendszer létesítését, egy új akadálymentes szoba kialakítását, akadálymentes parkolóval való ellátását célozta. A projekt keretében a szálloda konyhája megújult, korszerű felszerelésekkel bővült. Az udvarban gumiszőnyeges játszótér, és fitnesz eszközök várják a vendégeket.

A fejlesztés kifejezetten környezetbarát jellegű, a korábbi korszerűtlen, nagy CO2 terhelést jelentő gázkazán helyett kondenzációs kazánt építettünk be, valamint napelem rendszer került kialakításra. A környezetbarát szolgáltatásokat kiegészíti az elektromos autótöltő pont.

Az üzemeltetés és értékesítés támogatására honlapot készíttettünk és szoba-foglalási rendszer segíti a dolgozók munkáját. Továbbá infokommunikációs akadálymentesítést is megvalósítottunk.

A projekt eredményeként egy térségi, desztinációs kínálatba illeszkedő programcsomagokat, szolgáltatásokat kínáló, sokrétű együttműködésekkel rendelkező attrakció fejlesztése valósult meg.

Porjektösszefoglaló

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.