Betöltés...
Főoldal » Hírek » Megnyitott a Zalakarosi Fürdő strandja
Megnyitott a Zalakarosi Fürdő strandja
2019. 05. 02.

Megnyitott a Dísz tér felőli strandbejárat, üzembe helyezték a 12 hektáron elterülő strand medencéinek nagy részét, így hivatalosan is elindult a strandi szezon Zalakaroson.

Bár az igazi strandidő még várat magára, a fürdő programfelelősei fergeteges programsorozattal indították a nyári szezont: aquasalsa, víz alatti kincskeresés, vízi kosárlabda verseny, valamint minidiszkó várta a vendégeket. A strand megnyitón átadták a sport medence legújabb attrakcióját, egy hullámkeltő berendezést is. Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója köszöntőjében kiemelte, a zalakarosi termál- és gyógyvíz egy természeti kincs, a természet ajándéka, amely a gyógyítás egyik eszköze a több, mint öt évtizedes Zalakarosi Fürdő vonatkozásában.

A vezérigazgató hozzátette, a folyamatos fejlesztéseinkkel a vendégeink kényelmét szeretnénk szolgálni, bővítve a fürdő eddigi, kiváló szolgáltatásait. Cziráki László jelezte, hogy befejezés előtt áll a Gyógycentrum fedett épületrészének rekonstrukciója, amelynek egy részét, a megújult Gyógykertet már húsvétkor birtokba vehették a vendégek. Hozzátette, jelenleg folynak a Termáltó helyreállítási munkái, az új Szaunavilág várhatóan év végére készül el.

A vezérigazgató hangsúlyozta, szeretnénk minél hamarabb, az erre az évre betervezett projektjeinket befjezni és minél hamarabb a vendégeink rendelkezésére bocsátani, és így optimistán tudunk a jövőbe tekinteni.

Bízunk abban, hogy ezeknek a fejlesztéseknek siker lesz a vége, és megvalósulnak azok a stratégiai célok, amit az önkormányzattal közösen határoztunk el.